Temakveld med NMCU

Mandag 4. november kl. 19.00 får vi besøk av Arild Lind, daglig leder i NMCU. Han vil fortelle litt om hva de jobber med og hvor viktig organisasjonen NMCU er for oss motorsyklister. Vi gleder oss til en inspirerende kveld med NMCU, og selvfølgelig byr vi på vafler og kaffe.

Denne gangen har vi klubbkveld/temakveld i lokalene til Norsk Treteknisk Institutt fra kl. 18.30 - 21.00. Gi beskjed på mobil 41529797 når du står utenfor, så kommer vi og åpner opp.

Adressen er Børrestuveien 3 (tidligere Forskningsveien 3B ) på Gaustad, rett ved Ring 3, rett ovenfor Rikshospitalet, nabo til SINTEF. Inngangen er i høyblokken.

Velkommen til temakveld med NMCU!

Parkering:
De har 13 egne parkeringsplasser på østsiden avbygget. Plassene er tydelig merket med Treteknisk og her kan man stå uten noen lapp eller parkeringstillatelse.

Kollektivt:
Det er bare noen minutters gange fra T-banestoppet Gaustad på linje 1 til Frognerseteren og bussholdeplass Gaustad langs Ring 3 i begge retninger. Man kan også gå fra trikkestoppet Gaustadalleen på linje 17 og 18 til Rikshospitalet.