Forsikringsgodkjenninger

Vi søker forsikringsgodkjenning for våre kurs i til de største forsikringsselskapene.

Står ikke ditt forsikringsselskap på oversikten nedenfor, ta kontakt med ditt selskap for å høre om de kan godkjenne kurset. Vi kan sende over en læreplan for godkjenning av rustløserkurset dersom vi får beskjed om hvor det skal sendes.

Disse selskapene har godkjent våre kurs for 2024.

Vi jobber med søknadene pt.

Oppdatert 22.02.2024

IF Forsikring har godkjent vårt kurs for 2024.

Tryg forsikring har godkjent vårt kurs for 2024

Storebrand har godkjent vårt kurs for 2024. For å ha gyldig forsikring må du ha avklart din deltakelse med Storebrand på forhånd ved å ringe 915 08880.

Frende svarer: Les vilkårene punkt 16 i din forsikring. Dette kan du ikke bruke kjøretøyet til. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å søke om tillatelse til å delta på kurset.

JBF svarer: Jbf sin MC forsikring har begrensninger for banekjøring dersom det kjøres utover veitrafikklovens bestemmelser.
Normalt er ferdighetskurs dekt av forsikringen, men vi presiserer at kjøring i høyere hastighet enn lovlig på norske veier kan medføre avkortning eller frafall av dekning ved skade.

Gjensidige godkjenner førerutviklingskurs i sine vilkår, men anbefaler alltid forsikringstaker om å sjekke med kundeservice at deltakelse på kurs er ok.

 

Fremtind har godkjent vårt kurs for 2024.